Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bästa apparna i Mac App Store 2014

Mac App Store listar årets bästa appar och spel, och utser butikens egna favoriter i båda kategorierna.

Nu mot slutet av 2014 har Apple utsett årets bästa spel och appar för OS X i Mac App Store. Priset för bästa app i år går till Notability, ett kraftfullt anteckningsverktyg som kan samla text, ljud och bilder, samt givetvis synkronisera via Icloud. Bästa spel blir Tomb Raider, som gjorde entré i Mac App Store i januari och har fått höga betyg från många spelsajter och publikationer.

Namn
Notability
Plattform
OS X
Utvecklare
Ginger Labs, Inc.
Version
1.03
Pris
38,00 kronor
Krav
OS X 10.9 eller senare, 64-bitars processor
Språk
Förenklad kinesiska, engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, nederländska, norska, bokmål, portugisiska, ryska, spanska, turkiska, tyska
Namn
Tomb Raider
Plattform
OS X
Utvecklare
Feral Interactive Ltd
Version
1.0
Pris
299,00 kronor
Krav
OS X 10.9.1 eller senare
Språk
Arabiska, engelska, franska, italienska, kinesiska, koreanska, nederländska, polska, portugisiska, ryska, spanska, tjeckiska, tyska

Mac App Store har också utsett andraplatsen bland spel och appar, och silvermedaljen tilldelas Affinity Designer, en ritstudio för vektorgrafik, och spelet Transistor.

Namn
Affinity Designer
Plattform
OS X
Utvecklare
Serif (Europe) Ltd.
Version
1.1.2
Pris
299,00 kronor
Krav
OS X 10.7 eller senare, 64-bitars processor
Språk
Engelska
Namn
Transistor
Plattform
OS X
Utvecklare
Supergiant Games, LLC
Version
1.00
Pris
149,00 kronor
Krav
OS X 10.7.5 eller senare
Språk
Engelska

Många andra spel och appar lyfts också fram som bland de bästa under året. Till exempel nämns Mac-versionen av Shazam, miniräknaren Calcbot, den lättviktiga ordbehandlaren Writer Pro och Microsoft Onenote. Närvarande bland de bästa spelen är bland andra Sim City 4 Deluxe Edition, Thomas Was Alone, Real Myst: Masterpiece Edition samt 99mac-favoriterna Year Walk och Broken Age.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.