Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

julklappsguide

Android-sajt rekommenderar Ipad Air 2

När Android-sajten Android Police samlar sina julklappstips för 2014 hamnar Ipad Air 2 med på listan, trots att den inte kör just Android.

Det finns flera guidar till årets julklappsinköp att kika igenom ifall det fortfarande är några klappar som inte är klara. Funderar du på att köpa en surfplatta till någon i år är Ipad Air 2 så pass bra att till och med en Android-sajt rekommenderar den.

När personerna bakom Android Police listar sina bästa julklappstips kommer Apples surfplatta Ipad Air 2 med, trots att den inte kör Android utan IOS. Sajten skriver att Air 2 är "tillförlitlig, förutsägbar och väldigt snabb" .

Apple har satt guldstandarden för surfplattor sedan den första Ipad-modellen lanserades och sajten tror inte att det kommer att ändras någon gång snart.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.