Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Artikelrobot med Applenyheter och två nya forum

För en vecka sedan skrev vi om vår nya duktiga artikelrobot som automatiskt skapar nyheter här på 99mac.

Jag tror dom flesta har märkt vilken lyft i antalet publicerade nyheter som skett under den senaste veckan - artikelroboten har skapat 278 nyheter på sju dagar varav redaktörerna översatt 67 stycken som hamnat i vårt nyhetsforum.

Nu fortsätter vi att tillföra nyheter och kunskap - idag har vi en ny Artikelrobot för Applenyheter samt två nya forum:

- Roboten "Apple News" kommer hämta dom senaste nyheterna ifrån Apple Hot News, den officiella nyhetskanalen för produktlanseringar och andra företagsnyheter.

- I forumet "Apple Support Knowledgebase" som finns inuti forumet Artikelrobot samlar vi det senaste ifrån Apples supportsidor. Om Apple rapporterar ett officiellt problem samt lösning hittar du det här på 99mac inom någon minut!

- Filarkivet är tillbaka i ny form. Vi köpte om det till "nya programvaror" och presenterar dom senaste och populäraste programvarorna för Mac OS X.

Förutom att tillföra en hel del aktivitet i nyhetsforumet vill vi påminna om att allt nytt innehåll även indexeras av vår utmärkta sökmotor här på 99mac. För varje minut som går ökar faktainnehållet och chansen att just du får rätt svar på dina frågor.

Personligen tycker jag att detta är minst sagt genialt. Vad tycker du?

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.