Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Guide: Så gör du ett återköp i App Store

Numera är det inga problem att ångra ett köp gjort i någon av Apples digitala butiker i upp till 14 dagar. 99mac visar hur det går till.

Från och med 1 januari är det enklare att göra återköp i App Store och Itunes Store. Upp till 14 dagar efter inköp kan kunder begära att få pengarna tillbaka utan någon vidare motivering. Tidigare har det som tumregel gått att begära återköp, men formellt har detta bedömts från fall till fall. Nu är det helt enkelt enklare att få pengarna tillbaka för den där sommarplågan du råkade köpa sent en lördagkväll, eller det där spelet som inte borde ha införskaffats.

Apples villkor för återköp gör gällande att undantag görs för innehåll som "börjat levereras" på kundens begäran. Denna fras kan tolkas som att Apple har rätt att neka återköp om en låt, app eller film laddats ned. Detta är dock något som oftast sker redan i samband med köp, och under våra tester har vi inte stött på något problem med att göra ett återköp.

1. Vänta på kvittot
Kvitton från inköp på Apples digitala butiker levereras via e-post och kan ibland ta några dagar från själva köpet. Ångerrätten på 14 dagar gäller från när kvittot levereras.

2. Klicka på "rapportera ett problem"

3. Välj "jag vill ångra köpet" i menyn

4. Klart! Återköpet bekräftas och pengarna sätts tillbaka inom några dagar.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.