Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 6S får stöd för hårda tryck

Nästa modell av Iphone kan få en känsligare tryckskärm som kan skilja på lätta och hårda tryck, likadan som Apple Watch kommer ha.

Med det nya året kommer de första ryktena om årets nya Iphone-modeller som ett brev på posten. En rapport från asiatiska Technews Taiwan (på kinesiska) gör nu gällande att nästa modell, kallad Iphone 6S, kommer att få en känsligare tryckskärm av samma typ som finns på den kommande klockan Apple Watch.

Apple Watch har en tryckskärm som kan skilja på lätta och hårda tryck, och alltså ger olika resultat beroende på hur hårt användaren trycker på skärmen, något som Apple kallar #Force Touch. I praktiken kan detta ses som motsvarigheten till ett högerklick med en datormus.

Enligt Appleinsider säger också den asiatiska källan att Iphone 6S kommer att få mer arbetsminne än dagens modeller, nämligen två gigabyte. Enligt rapporten kommer Apple också att byta minnestyp till det snabbare LPDDR4 istället för LPDDR3 som används nu.

Uppgifterna är obekräftade, och i vanlig ordning rekommenderas en hälsosam dos av skepsis kring alla uppgifter om 2015 års Iphone-modeller.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.