Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mediocre utvecklar strategiskt bilspel

Svenska Mediocre följer upp succén med Smash Hit i form av ett strategiskt bilspel, och Henrik Johansson från studion gästar 99mac:s poddradio.

Svenska utvecklarna Mediocre stod för en av förra årets stora App Store-succéer med Smash Hit, ett spel som verkligen levde upp till sin titel och dessutom gillades av redaktionen på 99mac. Spelet utsågs också av Apple till ett av de bästa under 2014.

Nu har Mediocre lagt ut en kort trailer för sitt nästa projekt. Det nya spelet har ännu inte fått någon titel, men enligt Mediocre handlar det om ett strategiskt bilspel där "du själv är din värsta fiende".

Inte mycket mer är känt om det nya projektet mer än att det kommer att släppas under våren 2015. Vi hoppas få lite mer detaljer kring utvecklingen när ena halvan av Mediocre, Henrik Johansson, gästar 99mac:s poddradio på fredag.

Förvänta er alltså ett spännande poddavsnitt denna vecka! Vi efterlyser också frågor från våra läsare att ställa till Henrik. Det kan handla om spelutveckling, IOS, App Store eller vad som helst. Skriv era frågor i kommentarsfältet så tar vi med dom in i studion.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.