Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples butiker utrustas med kassaskåp

Apples butiker förbereder sig för lanseringen av Apple Watch med nya personalkläder, omarbetade rutiner och kassaskåp för att förvara klockorna.

I april blir det säljpremiär för den nya smarta klockan #Apple Watch, men redan nu pågår förberedelserna för fullt i Apples amerikanska butiker. Till exempel får personalen från och med idag nya arbetströjor i blått. Tidigare har butikspersonalen haft olika tröjor beroende på säsong och i samband med produktlanseringar, men butikschefen Angela Ahrendts eftersträvar nu en mer enhetlig stil. Bilder på de nya tröjorna har publicerats på Twitter av en butiksanställd, som dock inte uppskattar det nya utseendet.

Men nya kläder är inte den enda förändringen som butikerna genomgår. Angela Ahrendts planerar också att ändra hur butikernas workshops fungerar, rapporterar 9to5mac. Tidigare har dessa varit mindre seminarier för användare av Mac, Ipad eller Iphone där användbara funktioner gås igenom. Framöver kommer dessa workshops istället att ha olika teman varje månad.

Inspireras av juvelbutiker

En fråga när det gäller Apple Watch har varit hur butikerna ska förvara och sälja dessa produkter, som i vissa utföranden tros kosta tusentals dollar. Enligt Mark Gurman på 9to5mac kommer butikerna att utrustas med speciella kassaskåp där de dyrare guldmodellerna av klockan ska förvaras. Detta liknar hur juvelbutiker förvarar sina dyrare varor.

Skåpen ska användas både för exemplar som ska säljas och för demoexemplar av klockan som förvaras där över natten. Kassaskåpen är specialbyggda åt Apple och ska innehålla Magsafe-laddare så att Apple Watch är fulladdad på morgonen när butiken öppnar.

Från och med mitten av februari rapporteras också personal från utvalda butiker skickas på utbildning i både Cupertino och Austin, Texas för att lära sig mer om Apple Watch och förberedas för lanseringen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.