Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Safirglasfabrik blir ledningscentral

Nu berättar Apple vad som kommer att hända med safirglasfabriken i Mesa, Arizona. Fabriken görs om till en ledningscentral för att styra alla deras datacenter runt om jorden.

Apple och GT Advanced Technologies inledde ett samarbete för att tillverka safirglas i en fabrik i Mesa, Arizona. Det ryktades om att GT Advanced skulle tillverka stora mängder av glaset till Apples Iphone 6 och 6 Plus, men enheterna lanserades utan skärmar av safirglas och i oktober ansökte företaget plötsligt om konkurs.

Apple gick ut och sa att de skulle arbeta för att bevara jobbtillfällena i Mesa och nu kommer mer information om vad som kommer att hända med fabriken. Under de kommande två åren kommer Apple att investera två miljarder dollar i fabriken, enligt talespersonen Kristin Huguet.

"Vi är stolta över att fortsätta att investera i USA med ett nytt datacenter i Arizona som kommer att fungera som ledningscentral för våra globala nätverk. Det här mångmiljardprojektet är en av de största investeringarna vi någonsin gjort."

Den nya ledningscentralen kommer att hålla 150 personer i arbete och arbetet med att göra om lokalerna kommer att innebära mellan 300–500 jobb inom byggindustrin.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.