Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples marknadsvärde slår nytt rekord

Apple slår nya rekord på amerikanska börsen och är nu värt omkring 5,9 biljoner kronor. Det är mer än dubbelt så mycket som det näst mest värdefulla bolaget Microsoft värderas till.

När amerikanerna stängde aktiehandeln på tisdagen hade Apples aktie ökat med 1,9 procent under dagen och värderades till 122,02 dollar per andel, rapporterar Marketwatch.

Det innebär att Apples värde på börsen nu ligger på 710,7 miljarder dollar, motsvarande cirka 5,9 biljoner kronor. Apple är därmed det första amerikanska bolag någonsin som överstiger ett värde av 700 miljarder dollar.

För att sätta siffran i perspektiv är Apple nu värt mer än dubbelt så mycket som konkurrenten Microsoft, vilket är det näst mest värdefulla bolaget med ett marknadsvärde på 347,5 miljarder dollar (knappt 2,9 biljoner kronor).

Apple börsnoterades i december 1980 och har sedan dess ökat sitt marknadsvärde med 50 800 procent. Sedan Tim Cook tillträdde som vd i augusti 2011 har aktievärdet stigit med 141 procent och det totala marknadsvärdet med 104 procent.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.