Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple producerar bilar 2020

Apples sägs arbeta på en bil i hemlighet. Enligt nya uppgifter siktar företaget på att vara igång med biltillverkning redan år 2020.

På sistone har det dykt upp flera uppgifter som gör gällande att Apple arbetar på en bil. Den senaste rapporten från Bloomberg säger att företaget satsar på att börja producera en elektrisk bil så snart som år 2020. Arbetstempot är högt, normalt tar det mellan fem och sju år att ta fram en bil.

Både #Tesla och General Motors siktar på att år 2017 släppa elektriska bilar som kan köra över 300 kilometer på en laddning med en prislapp under 40 000 dollar, motsvarande 336 000 kronor.

Bloombergs källor säger att Apple fortfarande kan skrota bilprojektet om cheferna inte är nöjda med framstegen, precis som de gjort med tidigare hemliga projekt. Under de senaste månaderna har Apple rekryterat flera experter till projektet som nu består av omkring 200 personer.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.