Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Utvecklare fixar IOS-notiser till Android Wear

Direkt ur lådan fungerar inte smarta klockor med Android Wear med IOS-enheter, men en utvecklare har en lösning som inte kräver jailbreak.

Nu är det inte länge kvar innan Apple börjar sälja sin smarta klocka Apple Watch. Det finns redan flera konkurrerande klockor ute på marknaden, men många kör #Android Wear och fungerar inte tillsammans med IOS-enheter. Utvecklaren Mohammad Abu-Garbeyyeh har en lösning som inte kräver att IOS-enheten låses upp med så kallad #jailbreak.

I videoklippet demonstreras hur notiser från en IOS-enhet dyker upp på en Moto 360. Allt som behövs för att få det här att fungera är att installera en APK-fil (Android Application Package-fil) i Android-klockan, den gör det möjligt för klockan att hämta notiser via Apples Notification Center Service (ANCS), på samma sätt som klockan Pebble fungerar.

Resultatet är dock inte lika sofistikerat som vad som är möjligt mellan Android Wear och en Android-enhet, för att uppnå samma funktionalitet med en IOS-enhet skulle den troligen behöva låsas upp med jailbreak.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.