Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft viker ihop tangentbordet

UPPDATERAD. Tillsammans med nya telefoner och en demonstration av Windows 10 visar Microsoft också upp ett nytt, ihopfällbart tangentbord som ska fungera både med Windows, Android och IOS.

Trots att tryckkänsliga bildskärmar blir bättre och bättre finns det ändå tillfällen när ett riktigt tangentbord är att föredra, särskilt när längre texter ska produceras.

Microsoft har fått beröm för sitt kombinerade skyddsfodral, ställ och tangentbord till surfplattan Surface. Under #Mobile World Congress i Barcelona visar nu företaget upp ett nytt tillbehör som är ett trådlöst portabelt tangentbord som ska fungera med Windows egna surfplattor och mobiltelefoner, men även till Android- och IOS-enheter.

Microsoft Universal Foldable Keyboard som produkten heter är ett litet tangentbord som går att vika ihop när det transporteras. Det nya tangentbordet kommunicerar med upp till två enheter via Bluetooth. Priset kommer att bli cirka 100 dollar, motsvarande 831 kronor, och säljstarten blir till sommaren. 99mac ser fram emot att få testa produkten.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.