Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ikea bygger in trådlösa laddare i möbler

En ny serie möbler hos Ikea har inbyggda trådlösa laddare för smarta mobiler, allt för ett bekvämare liv hemma.

Samsung vill att trådlös laddning ska bli standardsättet att ladda mobilen på och försöker få fart på utvecklingen med sina två nya telefoner Galaxy S6 Edge och Galaxy S6. De får hjälp av Ikea som nu lanserar en ny kollektion möbler med inbyggda trådlösa laddare för att kunna ladda mobilen bekvämt hemma.

Ikeas nya möbelserie består av sängbord, lampor och skrivbord med inbyggda Qi-laddare, den trådlösa laddningsstandarden från Wireless Power Consortium (WPC).

– Vi vet att människor ogillar sladdhärvor och att få slut på batteriet i sina mobiltelefoner och att det är en ständig jakt på laddare. Med denna kollektion ger vi människor möjlighet att ladda var som helst i hemmet genom att integrera trådlös laddning i vår heminredning, säger Jeanette Skjelmose, affärsområdeschef belysning och trådlös laddning i ett pressmeddelande.

Den nya kollektionen kommer att finnas tillgänglig i de svenska varuhusen från den 15 april och möbeljätten meddelar att sortimentet kommer att utökas därefter.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.