Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Roliga kamerafunktioner vi vill se i Iphone 6S

99mac vandrar runt på mässgolvet i Barcelona och upptäcker roliga kamerafunktioner vi vill se i nästa Iphone.

När det är dags att köpa en ny smart mobil är de inbyggda kamerornas prestanda en av de viktigaste faktorerna för många konsumenter och det har tillverkarna tagit fasta på här i #Barcelona. Samsung tar naturligtvis tillfället i akt att lyfta fram hur mycket bättre deras nya Galaxy S6 Edge och Galaxy S6 är på att ta bilder under dåliga ljusförhållanden än Apples Iphone-modeller och alla telefoner som 99mac har plockat upp innehåller massor av selfies från andra besökare.

Apple kommer troligen lansera sina nästa Iphone-modeller i höst om tidigare år är något att gå efter och här kommer några önskemål från 99mac på funktioner som skulle kunna läggas till i IOS 9.

Virtuell rundtur

Kameran i Samsungs nya Galaxy-lurar bjuder på en ny funktion som kallas för "virtual tour" som 99mac gillar. Läget gör det möjligt för användare att ta 360-graders bilder av sina omgivningar och skulle vara ett roligt komplement till IOS panorama-funktion.

Bättre selfies

LG:s nya mobiler har några intressanta funktioner för att göra det lättare att ta selfies som Apple skulle kunna kika närmare på till kommande IOS 9.

Genom att hålla upp handen mot kameran och sedan knyta den börjar kameran att räkna ned och tar sedan en bild. Röstkommandon fungerar också. Det går att säga exempelvis "cheese" eller "kimchi" för att ta bilder av sig själv, utan handskakningar medan man försöker nå knappen på skärmen eller volymknappen på sidan av telefonen.

Flyttar användaren sedan ner telefonen från ansiktshöjd visas en förhandsgranskning av det senaste fotografiet och är man inte nöjd lyfter man bara upp telefonen igen så återgår telefonen till kameraläget och det går att göra ett nytt försök.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.