Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MWC 2015

Android Wear kan bli kompatibelt med IOS

Google uppges arbeta på att göra Android Wear kompatibelt med Iphone och Ipad. Det skulle ge IOS-användare ett mycket större utbud av smarta klockor att välja bland.

Det råder ingen brist på smarta klockor här i #Barcelona då de flesta tillverkare verkar ha tagit fram en egen variant. Många av klockorna kör Googles Android Wear-plattform som introducerades i mars förra året, men tyvärr är systemet inte kompatibelt med IOS. En av de mest populära klockorna är Motorolas Moto 360 som lockar många besökare till montern här på mässan.

För de IOS-användare som är sugna på att köpa #Android Wear-klockor finns det dock hopp om framtiden. Förra veckan rapporterade 99mac om en utvecklare som fått notiser från en Iphone att dyka upp på en Android Wear-klocka utan att först jailbreaka telefonen, och nu kommer obekräftade uppgifter som tyder på att Google kommer att lansera officiellt stöd för IOS senare i år under sin utvecklarkonferens Google I/O.

Apple håller som bekant ett eget evenemang hemma i USA på måndag där de förväntas berätta mer om Apple Watch som ska börja säljas i april, men om de här nya uppgifterna från franska tekniksajten 01net (på franska) stämmer kommer IOS-användare snart att kunna välja bland många fler modeller av smarta klockor.

Några som redan gör en klocka som fungerar för både IOS och Android är #Pebble. Företagets vd Eric Migicovsky besökte tidigare i veckan Barcelona för att avtäcka den kommande modellen Pebble Time Steel som också ser ut att vara ett mycket intressant alternativ med sin e-paperskärm i färg och ett smart system med utbytbara armband som kan innehålla extra sensorer till klockan.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.