Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

4 laddningstationer för Apple Watch

Apples smarta klocka kommer att behöva laddas varje natt och för den ordningsamme är redan flera ställ på väg ut i handeln. 99mac guidar bland utbudet.

Nu är det snart bara en månad kvar tills Apple börjar sälja sin smarta klocka i utvalda länder. Med en batteritid på 18 timmar vid blandad användning kommer de flesta att behöva ladda sin #Apple Watch varje natt med den tillhörande magnetiska laddaren som fäster på baksidan av enheten.

För den som vill ha ordning och reda på nattduksbordet eller skrivbordet finns flera laddningstationer på gång till klockan. De finns inte tillgängliga för köp nu direkt, men för oss här i Sverige spelar det kanske inte så stor roll då vi ännu inte fått ett lanseringsdatum för Apple Watch.

Pad and Quill Luxury Pocket Stand för Apple Watch

Pad and Quill har tagit fram en serie produkter för Apple Watch där vi fastnar för deras lyxiga ställ av trä. Det går fästa Apples medföljande laddare i stället som enkelt kan vikas ihop för att tas med i en ficka eller väska.

Stället börjar levereras i mitten av maj och kostar för den som förbeställer nu 70 dollar för färgen körsbär, ordinariepris är 80 dollar. Webbshoppen lägger på skatter direkt och slutpriset landar på 119 dollar inklusive frakt till Sverige.

Tillverkare
Pad & Quill
Pris
från 1 000 kronor (beror på färg) inklusive skatter och frakt, leverans i mitten av maj
Länk
Pad and Quill webbshop

Twelvesouth Hirise för Apple Watch

Twelvesouth står bakom populära Apple-tillbehör som fodralet Bookbook för Iphone. I maj börjar de sälja ett ställ för Apple Watch som heter Hirise.
Stället har en stabil metallbotten och är vinklat så att klockan ska gå att se från exempelvis sängen. Klockan hålls på plats och skyddas av silikon och armbandet vilar mot läder på baksidan.

Det är enkelt att montera in Apples medföljande laddare och det går också snabbt att ta loss den igen om man behöver få med sig laddaren på exempelvis en resa.

Twelvesouth planerar att börja leverera Hirise för Apple Watch i maj för 49,99 dollar, motsvarande 430 kronor.

Tillverkare
Twelvesouth
Pris
omkring 430 kronor exklusive frakt, tillgänglig i maj
Länk
Twelvesouth webbshop

Griffin Watchstand

Det här stället från Griffin rymmer inte bara din Apple Watch utan håller också din Iphone på plats. Det går att linda upp överbliven sladd inuti stället utan att det syns och klockan kan fästas både liggande och stående.

Griffin Watchstand kommer att börja säljas till sommaren och för närvarande går det att skriva upp sig på en e-postlista för att få påminnelser när det närmar sig.

Tillverkare
Griffin Technology
Pris
omkring 260 kronor, börjar säljas till sommaren 2015
Länk
Griffins webbshop

Dodocase Charging Stand för Apple Watch

Det här är ett handgjort ställ gjort av valnötsträ med en vikt i botten för att användare ska kunna ta och och sätta dit sin klocka med bara en hand. Apples medföljande laddare kan enkelt integreras i stället så att sladden hålls prydligt på plats.

Stället kan förbeställas för 70 dollar och levereras 4–6 veckor efter att Apple Watch börjar säljas i april. Frakt tillkommer med 22 dollar.

Tillverkare
Dodocase
Pris
omkring 790 kronor inklusive frakt, leveranser börjar i maj
Länk
Dodocase webbshop
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.