Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HP väljer Bang & Olufsen framför Beats

Beats ägs numera av Apple och som ett resultat upphör samarbetet med Hewlett-Packard, som dock har hittat en ny ljudtillverkare som partner.

När Apple köpte #Beats förra året tvingades många företag som sedan tidigare hade avtal med högtalartillverkaren att leta nya samarbetspartners. Ett av dessa företag är Hewlett-Packard, som som haft högtalare tillverkade av Beats i sina bärbara datorer sedan 2011.

Nu när Beats ägs av Apple är det dock slut på samarbetet. Avtalet löpte ut i slutet av 2014, och HP kan fortsätta sälja produkter med Beats logotyp under 2015. Nu har de dock hittat en ny välljudande partner, rapporterar Cnet. Det blir det danska företaget #Bang & Olufsen som får äran att förse HP:s datorer med ljudkomponenter. HP-chefen Mike Nash tror förändringen leder till något bättre.

"Vi har ägnat mycket tid åt att arbeta med Beats under åren. Jag tror absolut att vi har lärt oss mycket av varandra i det samarbetet. Nu har vi möjligheten att ta allt det vi redan vet och kombinera det med ny expertis, som en del av vårt partnerskap med Bang & Olufsen."

Hewlett-Packard räknas som världens näst största datortillverkare, efter kinesiska Lenovo. De första produkterna från #HP med ljud från Bang & Olufsen ska finnas tillgängliga under våren.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.