Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple släpper tre nya Iphone i år

I höst förväntas Apple komma med nya Iphone. Enligt nya uppgifter blir det tre nya modeller som ersätter Iphone 6 och 6 Plus samt 5C.

Till hösten borde det vara dags för nya #Iphone-modeller om tidigare år är något att gå efter. Förra året släppte #Apple för första gången två nya modeller med olika skärmstorlek. I år kommer företaget enligt ett nytt rykte att släppa tre modeller.

Vartannat år har Apple nöjt sig med mindre uppdateringar och lagt till ett S på föregående års modellnamn, Iphone 5 uppdaterades exempelvis till 5S året efter. I år är ett sådant "S-år", men enligt Digitimes kommer Apple inte bara att släppa Iphone 6S och 6S Plus, utan också en tredje modell med namnet Iphone 6C.

Iphone 6C uppges ha en fyratumsskärm likt Iphone 5S och 5C som säljs idag. Skärmpanelerna uppges tillverkas av Japan Display, LG Display och Sharp och kommer med Gorilla Glass och inte safirglas.

Iphone 6S och 6S Plus uppges få Apples kommande #A9-processor som Samsung kommer att tillverka, medan 6C kommer att få nuvarande A8. Enligt Digitimes får alla tre modellerna #Touch ID och #NFC.

Digitimes har inte alltid haft rätt tidigare så som vanligt bör man ta de här uppgifterna med några nypor salt.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.