Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kommer appar med stöd för Apple Watch

Med veckor kvar till säljstarten börjar det dyka upp appar i App Store som har stöd för Apple Watch.

Det är två veckor kvar till Apple Watch dyker upp i Apples butiker för förhandsvisningar och en månad kvar tills de första exemplaren börjar säljas. Redan nu börjar de första apparna med stöd för den smarta klockan att dyka upp i #App Store.

Twitter, Evernote och Things är några av apparna som uppdaterats. Det går bra att ladda ned eller uppdatera Iphone-versionerna av apparna redan nu, men Apple Watch-funktionerna kommer inte att fungera utan en klocka.

Det är troligt att en del av de här apparna kommer att användas av Apple när de demonstrerar #Apple Watch i butikerna från den 10 april för att ge potentiella köpare en bättre uppfattning om vad man kan använda klockan till.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.