Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazons kunder behöver knappast lämna hemmet

Amazon presenterar ett nytt enkelt sätt att beställa varor över nätet, och trycker på hur irriterande det är när vissa hushållsprodukter tar slut.

#Amazon sålde från början endast böcker, men har nu det mesta i sina lager, från toalettpapper och popcorn till smycken och rengöringsmedel. Genom patenterade lösningar som köp genom ett enda klick och prenumerationstjänster vill företaget göra det så enkelt som möjligt att beställa saker på nätet.

Nu lanserar Amazon ett pilotprogram där kunder har möjlighet att beställa saker genom att trycka på en fysisk knapp som kan placeras var som helst i huset. Programmet heter Amazon Dash, och är ett samarbete med flera kända varumärken som Gillette, Glad, Cottonelle och många andra tillverkare av hushållsprodukter.

Knappen kopplas till en specifik vara, och genom ett enkelt knapptryck skickas en beställning till Amazon, som två dagar senare levererar exempelvis nya rakblad till hemmet. Själva knappen är liten och går att fästa nästan var som helst, förslagsvis bredvid en vara som ofta tar slut.

Amazon Dash är inledningsvis endast tillgängligt i USA och för kunder som har premiumtjänsten Amazon Prime.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.