Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nästa Apple TV klarar inte 4K

De som hoppas på att kunna se 4K-video med nästa generations Apple TV kommer enligt nya uppgifter att bli besvikna.

Efter år av rykten pekar mycket på att Apple kommer att uppdatera #Apple TV i år i samband med utvecklarkonferensen WWDC. Enheten uppges få en egen App Store som utvecklare kan släppa appar till vilket länge funnits på mångas önskelista.

Nu kommer också uppgifter om vad som inte kommer att inkluderas i nästa generation av produkten. Buzzfeed rapporterar att Apple TV inte kommer få stöd för 4K-video eftersom det ännu inte fått något brett genomslag på marknaden. Kostnaderna för att ta fram och använda så högupplöst material är ännu så pass höga att det kommer att dröja ytterligare ett par år.

Den nuvarande generationen Apple TV är över tre år gammal och framför allt hårdvaran kommer att behöva uppdateras om utvecklare ska ges tillgång till enheten. Inuti sitter den fyra år gamla processorn A5 tillsammans med 512 megabyte primärminne och 8 gigabyte lagring.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
32 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.