Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Snart får fler länder Apple Watch

På fredag börjar Apple att sälja sin smarta klocka i nio länder. Nu kommer uppgifter om att företaget snart kommer att utöka försäljningen till nya länder.

Apple börjar sälja Apple Watch i nio länder på fredag, inklusive hemlandet USA. Men snart kan fler länder få chansen att förbeställa exemplar av klockan.

Enligt den italienska sajten Ispazio kommer italienare kunna beställa klockan den 8 maj och hänvisar till anonyma källor. Butiker i landet ska redan ha fått tillgång till marknadsföringsmaterial.

Även om det inte står i artikeln säger Fabiano Confuorto från Ispazio till Macrumors att förbeställningar av klockan kommer att börja också i Spanien och "flera andra" länder samma datum. Säljprocessen kommer att fungera på samma sätt som i USA och de övriga åtta första länderna, alla ordrar kommer att skötas online till att börja med.

När Apple lanserade Iphone 6 och 6 Plus tillhörde Sverige den andra vågen av länder som fick tillgång till enheterna tillsammans med Italien och Spanien. De nya kunderna kan få vänta i flera veckor på att få tag på en klocka. För närvarande listas leveranstiden i den amerikanska nätbutiken till 4–6 veckor.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.