Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung Galaxy S6 Edge har bäst kamera

Samsung toppar kamerasajten Dxomarks test med sin mobil Galaxy S6 Edge. Apple återfinns på plats 3 och 4 med Iphone 6 Plus respektive Iphone 6.

Kamerasajten Dxomark har kört Samsungs senaste flaggskeppsmobil Galaxy S6 Edge genom sina tester och utser den till den bästa mobilkameran så här långt med 86 i betyg. Det här ger Samsung topplistans två översta platser då Galaxy Note 4 ligger på en andraplats med 83 poäng.

Apples Iphone 6 Plus och Iphone 6 kommer därefter på tredje- respektive fjärdeplats med 82 poäng vardera. Dxomark ger Galaxy S6 Edge beröm för detaljrikedom och låga brusnivåer på bilder tagna i dagsljus. Andra pluspoäng gäller god exponering, snabb autofokus och bra vitbalans. Minuspoäng delas ut för brusnivåerna i bilder tagna i dunkelt ljus.

Värt att notera är att Samsungs Galaxy S6 har samma kamera och mjukvara, även om sajten inte testat just den modellen.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.