Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fiat Chrysler i möte med Tesla och Apple

Biltillverkaren Fiat Chryslers vd har träffat Elon Musk och Tim Cook, men är gåtfull angående Apples planer för bilbranschen.

Under en affärsresa i Kalifornien träffade den italienske biltillverkaren Fiat Chryslers vd Sergio Marchionne både #Teslas vd Elon Musk och Apples vd Tim Cook.

Marchionne besökte Kalifornien i samband med öppnandet av en ny återförsäljare av den Fiat Chrysler-ägda lyxbilen Maserati i Toronto, Kanada. Under resan har han också hunnit med att provåka i Googles självkörande bil, enligt nyhetsbyrånReuters.

Sergio Marchionne sade sig vara mycket imponerad över Elon Musk och vad han åstadkommit med elbilstillverkaren Tesla. När det gäller Tim Cook uttryckte han sig dock vagt gällande Apples framtida planer inom bilindustrin:

"Han är intresserad av Apples inverkan på bilen, det är hans roll."

Under året har det kommit uppgifter som gör gällande att Apple arbetar med ett bilrelaterat projekt. Uppgifterna om exakt vad Apple gör har varierat från att det handlar om en självkörande elbil till en ny och mer avancerad version av mjukvarusystemet Carplay. Fiat är en av de billtillverkare som stöder Carplay, och deras lyxbil Ferrari fick stöd för systemet i september förra året.

Fiat Chrysler är en stor koncern där bland annat märkena Chrysler, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari och Maserati ingår.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.