Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bekräftar direktsändning

Apple TV har fått en särskild kanal inför utvecklarkonferensen WWDC nästa vecka, där Apples event kommer att direktsändas.

På måndag 8 juni inleds utvecklarkonferensen #WWDC i San Francisco. Apple kommer som vanligt att inleda konferensen med en presentation där Tim Cook och hans medarbetare väntas visa upp nya versioner av operativsystemen IOS och OS X, samt fler nyheter.

Inför eventet har nu en särskild kanal dykt upp i Apple TV som bekräftar att eventet kommer att direktsändas med start klockan 19.00 svensk tid. Videoströmmen bör liksom tidigare år också gå att se på en Iphone eller Ipad samt på en dator med webbläsaren Safari.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.