Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pebble Time med app landar hos 99mac

99mac har äntligen en Pebble Time i testlabbet. Nu finns dessutom den tillhörande IOS-appen att ladda ned från App Store.

Efter det otroligt framgångsrika Kickstarter-projektet tidigare i år är #Pebble redo att börja skicka ut enheter till alla personer som köpte den smarta klockan Pebble Time. En svart enhet anlände till 99mac:s testlabb under fredagen, men som vi rapporterade hade Apple ännu inte godkänt appen som krävs för att komma igång.

Pebble rekommenderade Iphone-användare att låna en Android-enhet för att i alla fall få igång sina klockor så länge. 99mac har en Samsung Galaxy S6 Edge i testlabbet som fick rycka in, men för att kunna använda Pebble-klockan på riktigt fanns inget annat att göra än att vänta.

Väntan blev som tur är inte lång. Under lördagsmorgonen fick appen grönt ljus. Pebble Time Watch finns att ladda ned gratis via App Store. Håll utkik efter ett test av klockan här på 99mac.

Namn
Pebble Time Watch
Plattform
IOS
Utvecklare
Pebble Technology Corporation
Version
3.0
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad Wi-Fi (tredje generationen), Ipad Wi-Fi + Cellular (tredje generationen), Ipad Wi-Fi (fjärde generationen), Ipad Wi-Fi + Cellular (fjärde generationen), Ipad Mini Wi-Fi, Ipad Mini Wi-Fi + Cellular, Ipad Air, Ipad Air Wi-Fi + Cellular, Ipad mini 2, Ipad mini 2 Wi-Fi + Cellular, Ipad Air 2, Ipad Air 2 Wi-Fi + Cellular, Ipad mini 3, Ipad mini 3 Wi-Fi + Cellular och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5, Iphone 6 och Iphone 6 Plus.
Språk
Engelska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.