Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bankvalv under ny Apple-butik

Apple öppnar en ny butik i New York i helgen. Byggnaden brukade vara hem åt en bank och har återställts till hur den såg ut under 1920-talet.

På lördag inviger Apple en ny butik i New York som inte bara kommer att bjuda på möjligheter att köpa Apples produkter. Besökare kommer också att kunna njuta av historisk arkitektur. Byggnaden var ursprungligen hem åt en bank och Apple har valt att återställa den till hur den såg ut på 1920-talet. Utifrån gamla fotografier har de tagit fram kristallkronor som hänger i lokalerna och pilastrar samt marmorgolv har restaurerats, rapporterar Associated Press.

Utsidan av byggnaden har lämnats som den är, bara en enkel svart flagga med Apples logotyp syns ovanför entrén. Under butiken finns det gamla bankvalvet kvar som kommer att användas för privata möten med affärskunder och kanske också för kunder som vill prova Apple Watch Edition.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.