Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Telenor erbjuder molnlagring till kunder

Svenska Telenor-kunder kan få upp till 75 gigabyte utrymme i molnet att lagra bilder och filmer på.

Telenor Sverige börjar erbjuda sina kunder molnlagring för bilder och filmer. Sedan tidigare erbjuder operatören en molntjänst för kontakter. Både nya och befintliga kunder kan ta del av erbjudandet som inte kostar någonting.

– Vi ser att våra kunder använder sina mobiler för näst intill allt och då blir innehållet i våra mobiler ovärderligt. Många går runt med familjealbum och oförglömliga händelser som de förevigat på sina mobiler. Vi tror att vi som operatör har en möjligeht att erbjuda ett stort mervärde genom att ge våra kunder större trygghet, säger Christian Roth, chef för privatmarknaden på Telenor i ett pressmeddelande.

Capture laddas ned via App Store eller Google Play och ger mellan 10 gigabyte och 75 gigabyte lagringsutrymme beroende på abonnemang. Appen har också funktioner för att dela bilder, skapa berättelser och album.

Namn
Capture App
Plattform
IOS
Utvecklare
Telenor Digital AS
Version
1.0.145
Pris
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5, Iphone 6 och Iphone 6 Plus.
Språk
Svenska, engelska, norska, bokmål, serbiska, thailändska, ungerska
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.