Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple befordrar Lisa Jackson

Apples miljöchef Lisa Jackson blir befordrad och får fler ansvarsområden. Utöver miljöfrågorna kommer hon att ansvara för policyfrågor och sociala initiativ.

För två år sedan anställde Apple Lisa Jackson för att jobba med miljöfrågor på företaget. Hon har en bakgrund inom kemiteknik och har tidigare varit chef över den amerikanska motsvarigheten till Naturvårdsverket, Environmental Protection Agency eller EPA.

Nu har Lisa Jackson blivit befordad på Apple och hennes biografi på webbplatsen har uppdaterats med hennes utökade arbetsuppgifter. Förutom miljöfrågor ska Jackson också vara ansvarig för policys och sociala initiativ. Jackson är en av endast tre kvinnor som syns bland Apples toppchefer på företagets webbplats.

Apples vd Tim Cook säger i ett internt memo till företagets anställda att Jacksons nya position kommer göra det lättare för henne att arbeta mot Apples mål att lämna världen ett bättre ställe än de fann den, rapporterar Washington Post.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.