Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ustwo utökar Monument Valley gratis

Expansionen "Idas Dream" inkluderas nu gratis i det populära spelet Monument Valley från att tidigare ha varit ett köp inuti appen.

Monument Valley hör till ett av de bästa mobilspelen från förra året och har också blivit väldigt populärt och prisat. Utvecklarna Ustwo uppdaterar nu spelet och inkluderar expansionen "Idas Dream" gratis.

Idas Dream var från början ett köp inuti appen som en del av en välgörenhetskampanj tillsammans med Product Red. Nu ingår expansionen i spelet via en gratis uppdatering som finns tillgänglig från och med idag. Men spelare som köpte expansionen medan den fanns tillgänglig går inte lottlösa, de får behålla originalversionen där Ida har röda kläder.

"Det här är innehåll som spelare inte har kunnat få, eller bara råkade missa, och det är riktigt bra att vi nu kan komplettera spelet för majoriteten av spelarna. Nu har alla tillgång till hela kapitelbiblioteket av spelet vilket vi är väldigt glada över", säger Ustwos spelchef Neil McFarland till Techcrunch.

Tyvärr kan det här mycket väl vara den sista uppdateringen till #Monument Valley då Ustwo berättar att de fokuserar på nya spel. Senare i år ska titeln Land's End släppas till Gear VR, Samsungs glasögon för virtuell verklighet.

Namn
Monument Valley
Plattform
IOS
Utvecklare
ustwo
Version
2.3.0
Pris
39 kronor
Krav
Kräver IOS 6.0 eller senare. Kompatibel med Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5c, Iphone 5s, Iphone 6, Iphone 6 Plus, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5, Iphone 6 och Iphone 6 Plus.
Språk
Engelska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.