Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 8.4 väntas klockan 17 imorgon

Apple Music-chefen Ian Rogers bloggar om den nya musiktjänsten, och anger klockslag för nästa IOS-uppdatering.

Imorgon lanserar Apple musiktjänsten #Apple Music, som kräver en ny version av Itunes för Mac och pc samt IOS 8.4 för Iphone och Ipad.

Eftersom den nya versionen av #IOS inte finns ute ännu väntas Apple släppa den under morgondagen, något som nu bekräftas av tidigare vd:n för Beats, Ian Rogers. Han arbetar nu som chef för Apple Music, och har skrivit ett blogginlägg på Fistfulayen om tjänstens nära förestående lansering.

Rogers skriver bland annat att radiokanalen Beats 1 kommer att börja sända klockan 9 på tisdagsförmiddagen Kalifornien-tid, vilket motsvarar klockan 18 svensk tid. Dessförinnan kommer IOS 8.4 att finnas tillgänglig från klockan 17.00 svensk tid.

Normalt brukar Apple lansera uppdateringar klockan 19.00 svensk tid, och Rogers blogginlägg har sedan publiceringen redigerats och exakta klockslag tagits bort. Nu anges lanseringen bara ske tisdagen den 30 juni.

Samtidigt har Itunes-chefen Eddy Cue i ett Twitter-inlägg skrivit att en ny betaversion av det kommande systemet #IOS 9 också kommer att släppas för att ge testare tillgång till Apple Music.

Kommentarer
46 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.