Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dags för Apples sommarläger för barn

Även i år bjuder Apple in barn till sommarläger i deras butiker. Barnen får lära sig mer om att skapa med antingen Imovie eller Ibooks.

I Apples butiker hålls regelbundet föreläsningar där deltagare får lära sig mer om företagets produkter och vad de kan användas till. Under sommaren anordnar Apple också sommarläger för barn. Under årets upplaga kan barnen skapa filmer med Imovie eller interaktiva böcker med Ibooks.

Årets sommarläger drar igång den 27 juli och håller på i tre veckor. Under en veckas tid är det tre tillfällen där barn mellan 8 och 12 år är välkomman till butikerna i Täby, Helsingborg eller Malmö. Föräldrar kan registrera ett av två ämnen per barn: film med Imovie eller interaktivt berättande med Ibooks.

Skicka in en anmälan via Apples webbplats.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.