Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

"Om det inte är en Iphone, är det inte en Iphone"

Apple har lagt upp två nya reklamfilmer för Iphone på sin Youtube-kanal. Företaget delar också fler bidrag till "Shot on Iphone 6"-kampanjen.

Apple sänder inte sina reklamfilmer här i Sverige, men de lägger däremot upp dem på sin Youtube-kanal. Nu finns två nya filmer att spana in. I den första hävdar Apple att 99 procent av alla som äger en Iphone älskar den.

I det andra klippet berättar en röst att Apple tillverkar både hårdvaran och mjukvaran som utgör Iphone och att de två delarna arbetar tillsammans. Slutklämmen är "Om det inte är en Iphone, är det inte en Iphone."

Samtidigt har Apple lagt till fler filmer till den prisade "Shot on Iphone 6"-kampanjen. Fem Iphone-ägare från fyra städer har gjort bidragen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.