Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Ipod Touch får 64-bitars processor

Ipod-familjen kan uppdateras nu i dagarna enligt de senaste ryktena. Förutom nya färger kan Ipod Touch få en 64-bitars processor.

Nyligen släppte Apple en ny version av Itunes som inkluderar tjänsten Apple Music. I programmet hittades bilder av musikspelarna Ipod i nya färger. Kalenderappen på bilderna visar "tisdag 14" vilket skulle kunna betyda att de nya modellerna presenteras redan den 14 juli.

Den franska sajten Igen rapporterar också att enheterna kommer att uppdateras den här veckan och tror att medan Ipod Nano och Shuffle endast får mindre uppdateringar kommer Ipod Touch att få ny hårdvara.

Sajten har kommit över interna modellnummer där Ipod Nano uppdateras från n31 till n31a och Ipod Shuffle från n12b till n12d vilket tyder på att det endast rör sig om mindre uppdateringar som exempelvis nya färger.

Ipod Touch byter från n78 til n102 och Igen spekulerar att enheten kan uppdateras till en 64-bitars processor. I den nuvarande modellen finns en A5-processor som lanserades tillsammans med Ipad 2 år 2011 och som också används till Iphone 4S, Ipad Mini och den nuvarande modellen av Apple TV.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.