Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nokia vill tillbaka till mobilbranschen

Efter att ha sålt sin mobildivision till Microsoft säger nu finska Nokia att de vill tillbaka till mobilbranschen.

#Nokia var länge den största mobiltillverkaren i världen, men efter att ha halkat efter Apple och Android sålde företaget för snart två år sedan sin mobildivision till Microsoft. Sedan dess har det spekulerats kring huruvida det finska företaget kommer att göra en comeback på mobilmarknaden.

Affären med Microsoft hindrar Nokia från att tillverka några mobiltelefoner förrän tidigast det fjärde kvartalet nästa år, men enligt ett nytt uttalande från Nokia undersöker de möjligheten att börja tillverka handhållna enheter igen.

Den här gången vill Nokia hitta en partner som kan sköta grovjobbet, det vill säga tillverkning, försäljning, marknadsföring och kundsupport av telefoner som bär varumärket Nokia. Likt hur de gjorde med surfplattan N1 som tillverkas av Foxconn.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.