Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple uppdaterar Ipod-familjen

Apple Store har åter öppnat och mycket riktigt finns nya Ipod-modeller med i sortimentet. Ipod Touch får ny hårdvara och hela familjen får nya färger.

Efter att ha hållit stängt en stund har Apple Store återigen öppnat och bjuder nu på nya Ipod-modeller precis som det tidigare talats om. Ipod-försäljningen har dalat ett bra tag nu, och Apple har inte uppdaterat modellerna på länge, men nu finns Ipod Touch, Nano och Shuffle i nya färgalternativ.

Ipod Shuffle i de gamla färgerna.

Nu erbjuds Ipod-modellerna i rymdgrått, silver, blått, rosa och guld. När det gäller Ipod Touch har Apple inte bara målat om utsidan. Enheten har nu en 64-bitars processor, en kamera med 8 megapixel och snabbare Wifi. Köpare kan också välja att köpa 128 gigabyte lagring. Tidigare kunde användare fästa ett armband i hörnet på Ipod Touch, men det är inte längre möjligt på den senaste modellen där fästet tagits bort.

Ipod Touch

Apple uppdaterade sist Ipod Touch i september 2012. En förenklad modell utan den främre kameran släpptes i maj 2013 med enbart 16 gigabyte lagringsutrymme.

Den nya modellen finns i de fem nya färgerna och erbjuds med antingen 16, 32, 64 eller 128 gigabyte lagring. Ipod Touch har uppdaterats med Apples A8-processor med 64-bitars arkitektur och en ny kamera med åtta megapixel. Också den främre Facetime-kameran har förbättrats. Enheten har numera stöd för 802.11ac, vilket ger snabbare Wifi-uppkopplingar än tidigare.

16 GB

32 GB

64 GB

128 GB

Ipod Touch

2 295 kr

2 895 kr

3 495 kr

4 495 kr

Ipod Nano

Ipod Nano har funnits med sedan september 2012 då den sjunde generationen började säljas. Nu byter Apple färgalternativen, men i övrigt är det samma Ipod Nano som tidigare.

16 GB

Ipod Nano

1 795 kr

Ipod Shuffle

Apples minsta Ipod-spelare har inte uppdaterats sedan den fick nya färger i september 2012. Nu är det återigen dags för nya färger, pris och lagringsutrymme är samma som den tidigare versionen.

2 GB

Ipod Shuffle

549 kr

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.