Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Angry Birds får sin första uppföljare

Finska spelutvecklarna Rovio meddelar att det är dags för en första uppföljare till det bästsäljande mobilspelet Angry Birds.

Ingen kan ha missat succén Angry Birds som enligt de finska utvecklarna Rovio laddats ned tre miljarder gånger av fans världen över sedan lanseringen i december 2009. Spelet har sedan dess fått många avknoppningar och kommit i specialversioner med kopplingar till filmvärlden, men någon riktig uppföljare har det inte funnits tid eller plats för – förrän nu.

På sin blogg meddelar Rovio att de arbetar på Angry Birds 2 som kommer att lanseras den 30 juli. Exakt vad vi kan förvänta oss eller ens till vilka plattformar spelet kommer är inte klart, men Rovo skriver "app-butiker runt om i världen" så Android och IOS borde vara givna.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.