Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kunderna väntade utanför på Apple Watch

Imorse väntade kunderna utanför utvalda butiker på att få prova och köpa Apple Watch. 99mac har samlat ihop lite bilder från dagen.

Apples nätbutik öppnade upp 07:01 imorse och började ta emot beställningar på den smarta klockan #Apple Watch, men bara 59 minuter senare öppnade ett fåtal butiker runt om Sverige upp sina dörrar extra tidigt för de kunder som vill se och prova klockan på riktigt innan ett eventuellt köp.

99mac har varit ute och besökt några butiker, men också fått in bilder från andra och även om det inte var lika mycket folk som vid exempelvis en Iphone-lansering ringlade det köer utanför flera ställen.

Göteborg

Malmö

Stockholm

Digital Inn på Sveavägen öppnade dörrarna klockan åtta imorse. Den första kunden som klev över trösklen hade då stått utanför dörren sedan 22-tiden kvällen innan. När 99mac besöker butiken strax före lunch är det flera nyfikna på plats som bokat tid för att få prova klockan.

I Täby öppnade Apple Store klockan 10 som vanligt och potentiella kunder fyllde snabbt upp det främre rummet i butiken där två nya bord ställts upp för att ta hand om Apple Watch-kunder. Det främre bordet visar upp alla modeller – inklusive de väldigt dyra Apple Watch Edition – och på bordet lite längre in ligger det lädermattor där kunder kan få prova klockor och olika armband tillsammans med någon ur Apples personal.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.