Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kullander premiärvisar iMac G5 i Malmö

På fredag den 1:a Oktober är det dags för officiell iMac G5 premiär i Malmö

Kullander & Kullander bjuder in till visning mellan 17.00 och 20.00 i deras butik på Regementsgatan 94 i Malmö. Både iMac G5 17" och 20" finns för demonstration och ett fåtal exemplar finns reserverade för butiksförsäljning. Räkna med att du måste vara där tidigt dock för att få köpa ett exemplar.

Vi talade med Olof Hennig som jobbar i butiken och han utlovar kylda drycker och tilltugg för alla besökare. Han berättar vidare att deras premiärvisning är en del av en mindre nationell lanseringskampanj och att Kullander & Kullander annonserat i lokalpressen för att locka intresse utanför det traditionella maclägret.

Hela kundregistret har fått inbjudan vilket troligen kommer generera en hel del folk kring femtiden. Det krävs dock ingen föranmälan utan alla är välkomna.

Olof berättar vidare att Kullander & Kullander går bättre än någonsin och att man just nu är landets snabbast växande Appleåterförsäljare. Som en del i detta har man nyanställt en till säljare till butiken och en butikstekniker för att snabbt kunna hjälpa kunder som fått problem med sin Mac.

Bilderna ovan är tagna av 99mac vid premiären av Kullander & Kullanders fräscha butik den 15:e Oktober 2003. <a href=http://www.99mac.se/forum/showthread.php?p=256764>Läs mer om invigningen här</a>

Du hittar Kullander och Kullander här

Kommentarer
25 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.