Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Användare mycket nöjda med Apple Watch

Majoriteten av Apple Watch-användarna tycker om sin smarta klocka enligt en undersökning.

Inför Apples kvartalsrapport inatt svensk tid har flera analytiker gått ut med sina uppskattningar av hur många #Apple Watch som företaget sålt. Siffrorna varierar mellan 3–6 miljoner exemplar, rapporterar 9to5mac.

Hur det egentligen ligger till är det inte säkert att vi får veta då Apple kommer att presentera klockan tillsammans med bland annat Ipod-försäljningen under kategorin "Övrigt" i balansräkningen. Men något annat som Apples vd Tim Cook gärna pratar om är hur nöjda företagets kunder är med olika produkter och en sådan siffra kanske han har att dela med sig av gällande Apple Watch.

Enligt en mindre undersökning med 800 deltagare är 97 procent mycket nöjda eller nöjda med sin Apple Watch. Fördelningen är 66 procent mycket nöjda och 31 procent nöjda. Jämförelsevis är Apple Watch-användarna mer nöjda med sin produkt än de som använde första generationens Ipad eller Iphone.

Drygt hälften av de svarande uppger att de inte jobbar med något teknikrelaterat, en tredjedel arbetar med IT i någon form och 9 procent är apputvecklare. Intressant nog finns flest av dem som säger sig vara mycket nöjda med klockan i gruppen som inte arbetar med något teknikrelaterat.

Apples kvartalsrapport presenteras ikväll med start klockan 23:00. Det går att lyssna på rapporten via Apples webbplats för investerare.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.