Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music når 10 miljoner prenumeranter

Musiktjänsten Apple Music får en stark start, och når tio miljoner prenumeranter efter en månad.

Det är nu en månad sedan Apple lanserade sin nya strömmande musiktjänst #Apple Music, och även om reaktionerna har varit blandade verkar många vilja testa den nya tjänsten.

Apple själva har inte avslöjlat några siffror, men enligt musiksajten Hits Daily Double har Apple Music på fyra veckor lockat till sig över tio miljoner användare. De hänvisar till anonyma källor inom några av de större skivbolagen, som ska ha fått information från Apple om hur det går för musiktjänsten.

Källorna uppges vara positivt överraskade över hur många som hoppat på Apple Music den första månaden. Värt att understryka är dock att rapporten är obekräftad, även om tio miljoner användare mycket väl kan stämma med tanke på den stora användarbas Apple har.

Apple erbjuder tre månader gratis provperiod av Apple Music, och därefter kostar den 99 kronor i månaden för en användare eller 149 kronor för en familj på upp till sex personer.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.