Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Blizzard lovar mer World of Warcraft

Blizzard fortsätter att satsa på sin guldgruva World of Warcraft, och nu har den sjätte expansionen till onlinespelet presenterats.

Multiplayer-fenomenet World of Warcraft fortsätter, och nu har utvecklaren #Blizzard avslöjat ännu en expansion som ska ge nytt innehåll och funktioner till det populära spelet.

World of Warcraft Legion är den sjätte expansionen till grundspelet som släpptes 2004. World of Warcraft är världens mest populära så kallade MMORPG (Massive Multiplayer Online Roleplaying Game). Det är också världens mest inkomstbringande datorspel och sammanlagt har över 100 miljoner konton skapats i spelet.

På senare år har däremot populariteten dalat, och i maj 2015 uppgavs att spelet hade 7,1 miljoner prenumeranter, enligt PC Gamer. Varje ny expansion brukar dock leda till ett återtåg av många tidigare spelare som vill ta del av nya äventyr, områden, vapen och fiender.

Med Legion utlovar Blizzard en helt ny kontinent för spelare att utforska och en ny hjälteklass i form av demonjägaren (Demon Hunter). Som brukligt är har också erfarenhetsnivån höjts, och denna gång kan spelare nå ända upp till level 110.

Blizzard har inte avslöjat något datum när expansionen kommer, men en betaversion ska komma senare i år. Om tidigare lanseringar är någon indikation kan en skarp lansering väntas mot slutet av 2016.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.