Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 9.1 dyker upp på nätet

I väntan på IOS 9 har redan enheter med IOS 9.1 upptäckts på nätet, vilket tyder på att Apple arbetar på den första uppdateringen.

Nästa version av Apples mobila operativsystem, #IOS 9, är inte släppt ännu. Men Apple testar redan den första uppdateringen IOS 9.1 visar mätningar gjorda av Macrumors i slutet av juli. Besök från enheter med IOS 9.1 installerat registrerades på webbsajten från och med 21 juli, och nådde sin topp 28 juli. De flesta av dessa besök gjordes med en Ipad eller Ipad Mini, samt Iphone 6 Plus.

I augusti har dock besöken från IOS 9.1 gått ner till ett minimum, med endast enstaka registreringar. Detta tyder på att många av Apples utvecklare arbetat på den första uppdateringen en period i juli, men sedan återigen fokuserat på att få IOS 9 klar för lansering.

Det finns inga uppgifter kring vad för nya funktioner 9.1 kommer att erbjuda, men en spekulation är att uppdateringen kommer i samband med en större Ipad-enhet, som enligt de senaste ryktena planeras att lanseras i oktober eller november.

IOS 9 kommer troligtvis att lanseras i samband med att årets nya Iphone-modeller börjar säljas. Apple har ännu inte skickat någon inbjuda till ett pressevent, men åtskilliga uppgifter pekar mot att det blir ett sådant 9 september. Enligt den tyska sajten Macerkopf förbereder lokala operatörer sig för en säljstart av nya Iphone 6S den 18 september.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.