Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Adrian tittar närmare på iMac G5

Adrian Bengtsson testade iMac G5 på Apple Expoi i Paris, här är hans kommentarer.

Keynoten var en trevlig upplevelse, vilket även möjligheten att känna på nya iMac G5 var.

- iMac G5 är verkligen snygg. Ni som inte förstått det ännu: man måste vänta med att såga en Apple-produkt innan man sett den live. Det som inte kommer fram på bilderna är hur snygg den genomskinliga plasten är, likt på den första iPoden. Det ger en tjusig finish. Det vita under kunde förstås ha varit mindre, men man måste ju förstå hur mycket som faktiskt finns där.

- Priset är mycket konkurrenskraftigt. Jämfört med iMac G4 är det rejäla sänkningar (500 dollar!) och stora förbättringar. Alla som säger att det är för dyrt har inte fattat vad det handlar om.

- Vad gäller grafiken kan jag inte uttala mig riktigt, jag såg några killar spela på den och det såg bra ut, men det är inte mitt område. Ljudet var omöjligt att höra i allt sorl på mässan.

Läs mer och se på bildreportaget

Kommentarer
93 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.