Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IFA 2015

Ny kollektion av Moto 360 ger fler val

Lenovo visar upp en ny kollektion av den smarta klockan Moto 360 som nu kommer i olika storlekar med nya finesser och bättre batteritid. Dessutom har den stöd för Iphone.

Kort efter nyheten om att #Android Wear nu fungerar tillsammans med Iphone kommer en ny generation av smarta klockor med systemet. Lenovo smygstartar mässan #IFA i Berlin med att lansera en ny kollektion av den runda klockan #Moto 360.

Kollektionen av Moto 360 består av två nya klockor i olika storlekar (42 eller 46 millimeter) och en särskild modell anpassad för träningsentusiaster med bland annat inbyggd GPS.

En av nyheterna med Moto 360 är något Lenovo kallar för "live dials", som motsvaras av komplikationerna man kan välja på Apple Watch. Information som batteritid, väder eller antal steg man gått under dagen kan visas direkt på urtavlan för snabb åtkomst.

En välkommen nyhet mot förra generationen är att armbanden nu enkelt kan bytas ut med ett snabbfäste liknade det som sitter på Pebble Time.

Lenovo har också lyckats förbättra batteritiden. Den större modellen klarar upp till två dagar på en laddning.

I Sverige får vi till att börja med nöja oss med den större modellen av Moto 360 som kommer att säljas hos utvalda återförsäljare från början av oktober för omkring 3 500 kronor.

Kommentarer
30 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.