Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG Rolly ett udda tangentbord för paddan

LG Rolly är ett Bluetooth-tangenbord som kan rullas ihop till en behändig sticka i fickformat när det inte används. Det har också ett inbyggt ställ för exempelvis surfplattan.

Elektronikjätten LG har en enorm monter på #IFA. En av nyheterna som lockade både media och besökare är ett ihopvikbart Bluetooth-tangentbord som rullas ihop till en behändig sticka i fickformat när det inte används.

Tangentbordet har det fantasifulla namnet Rolly och består av fyra rader tangenter med magneter längst ut på varje rad. Enligt LG är det nästan lika långt mellan tangenternas mittpunkt som ett traditionellt tangentbord för skrivbordet, men ändå upplevde vi under vårt snabbtest att det var svårt att hitta rätt bokstäver.

Rolly kommer med en inbyggt enklare ställ för surfplattan, två små ben kan vikas ut från den bakre kanten. Användare kan växla mellan två enheter, exempelvis mobilen och surfplattan via Bluetooth 3.0. Rolly drivs av ett AAA-batteri som räcker för ungefär en månads användning.

Under september kommer LG Rolly att börja säljas i USA och under det fjärde kvartalet kommer det över till utvalda länder i Europa. Om det kommer att erbjudas också med en nordisk layout återstår ännu att se.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.