Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppesittarkväll med 99mac

Ikväll är det dags för keynote med Apple och 99mac förbereder traditionsenligt en uppesittarkväll. Häng med oss och diskutera före, under tiden och efter.

I Apple-kalendern finns det några dagar som är bättre än självaste julafton. Idag är det dags för nya produkter från det Cupertino-baserade företaget och hela showen kommer att direktsändas med start klockan 19 svensk tid. 99mac håller traditionsenligt uppesittarkväll där vi håller er uppdaterade med det senaste före, under och efter keynoten.

Den här gången kommer det att handla om nästa generation av Iphone, men förhoppningsvis finns det plats också för en eller annan överraskning. Vi på redaktionen håller fortfarande tummarna för en ny Apple TV.

Apple kommer att strömma evenemanget live, nytt för i år är att också Windows-användare kan titta på eventet om de kör med Windows 10 och webbläsaren Edge. Användare med Iphone, Ipad, Ipod Touch kan titta via Safari i IOS 7.0 eller senare, Mac-användare behöver OS X 10.8.5 eller senare och slutligen går det också att se via Apple TV (andra- eller tredjegenerationen).

För- och eftersnack

Redaktionen kommer att spela in både ett för- och ett eftersnack, och vi kommer att uppdatera här så snart det finns videoklipp att se på. Försnacket kommer ut under onsdagen och eftersnacket dagen efter, under torsdagen.

Bingo med 99mac

Vad vore en uppesittarkväll utan lite Bingo? 99mac samlar några vanliga rykten och förhoppningar inför Apples presskonferens. Bingobrickan hittar du här. Antingen skriver du ut den och duttar med en penna på riktigt, eller så använder du den direkt på skärmen och klickar fram din Bingo-rad.

IRC

Det finns en IRC-kanal där 99mac:are är välkomna att diskutera med varandra och information om hur ni hittar dit finns i den här forum-tråden.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
36 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.