Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Twitter utvecklar videoapp till ny Apple TV

Twitter kan bli bland de första som släpper en app till nya Apple TV, genom den strömmande videoappen Periscope.

Ikväll väntas Apple visa upp en ny version av sin vardagsrumslösning Apple TV, med snabbare hårdvara och en egen App Store. Ett företag som verkar vara tidigt ute med en app är Twitter, som enligt Techcrunch förbereder en version av sin videoapp Periscope.

Periscope är en app avsedd för att liveströmma video, och köptes av Twitter i mars detta år. Tjänsten är tillgänglig både genom den egna appen och genom Twitter, där användare kan dela sina videor offentligt eller bara till nära och kära.

Exakt hur appen för Apple TV kommer att fungera, eller när den släpps, framgår inte i rapporten. Uppgifterna stämmer dock väl överens med att en ny Apple TV ryktas ha ett primärt fokus på strömmande video och spel.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.