Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Leveranserna av Pebble Time Steel igång

Nu har Pebble börjat leverera deras lyxigare modell Pebble Time Steel och 99mac har fått känna på en.

99mac var på plats på Mobile World Congress i Barcelona i mars i år när Pebble avtäckte #Pebble Time Steel, en lyxigare variant av deras mycket framgångsrika Kickstarter-projekt Pebble Time. Sedan mässan har vi haft Pebble Time på besök i testlabbet, medan leveranserna av Pebble Time Steel blivit försenade fram till nu.

De största skillnaderna mellan Pebble Time och Pebble Time Steel syns på utsidan. Boetten på den lyxigare modellen är gjord av stål och skärmen skyddas av Gorilla Glass. Även om metallramen runt skärmen är tunnare på Steel-modellen, är skärmen lika stor och det blir istället en svart ram ut till kanten.

Pebble Time levereras med ett silikonarmband, medan Pebble Time Steel kan fås med antingen ett läderarmband eller ett stålarmband. Steel-modellen är något tjockare och väger mer än sitt syskon. Den erbjuder också bättre batteritid, tio dagar istället för sju dagar för Pebble Time.

En sak som märks direkt är att skärmen på Pebble Time Steel är tydligare även om den tyvärr inte är större. Det beror på att Pebble lyckats få ned mellanrummet mellan glaset och skärmen på Steel. Skärmen ligger helt enkelt närmare glaset med resultatet att innehållet syns bättre och tydligare.

Pebble Time Steel finns att beställa på Pebbles webbplats och kostar från 299,99 euro. Klockan uppges ha leveranstid på mellan 2–4 veckor.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.