Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Innehållsblockeraren Peace försvinner från App Store

Innehållsblockeraren Peace toppade snabbt bästsäljarlistan i App Store. Utvecklaren Marco Arment tycker inte att framgångarna känns bra och väljer att ta bort appen.

I IOS 9 öppnar Apple upp för innehållsblockerare i Safari. Det dröjde inte länge innan flera varianter dök upp i App Store. Peace från Marco Arment seglade snabbt upp på topplistan i App Store över hela världen och kan därmed kallas för en succé.

Men framgångarna för appen kändes inte bra, och Marco Arment väljer att ta bort appen från App Store. Han förklarar tankegångarna i ett blogginlägg.

"Att nå så här mycket framgång med Peace känns inte bra, vilket jag inte förutsåg, men kanske borde ha gjort. Innehållsblockerare kommer med en viktig asterisk: medan de gör stor nytta för massor av människor, skadar de också andra, däribland många som inte förtjänar det."

Peace kommer att fortsätta att fungera ett tag framåt, men några uppdateringar kommer inte. Användare som köpt appen kan få pengarna tillbaka genom att använda Itunes. 99mac har en guide som går igenom hur du gör.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
37 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.